0900 alternatief voor Vattenfall (voorheen NUON)

Hieronder vind je het 0900-alternatief voor NUON. Gebruikt dit telefoonnummer om (de klantenservice van) NUON te bellen tegen onze gesprekskosten, in plaats van het standaard 0900 nummer van Nuon.

€0,80 p.m.

Op zoek naar het telefoonnummer van de klantenservice van Vattenfall? ( voorheen NUON) Op deze pagina vindt u snel het telefoonnummer van Vattenfall met het keuzemenu / belmenu.

Klantenservice bellen Vattenfall (voorheen NUON)

Bellen met de Nuon klantenservice?

Contact opnemen met de klantenservice van Nuon? Het serviceteam van Nuon staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Zo kunt u bijvoorbeeld vragen hebben over uw meterstanden, maandelijkse rekening of jaarrekening. Of mogelijk bent u verhuisd en wilt u uw nieuwe adres doorgeven. Heeft u een klacht of wilt u het contract met Nuon opzeggen? Ook dan is het mogelijk om te bellen met de klachtenservice van Nuon. De Nuon klantenservice is telefonisch te bereiken via 0909 0400120

Snel contact met Nuon

Wilt u direct contact met de klantenservice van Nuon? Bel dan naar het bovenstaande telefoonnummer. Volg eerst de stappen van het keuzemenu om aan te geven waarvoor u belt. Vervolgens krijgt u snel een deskundige medewerker aan de lijn. Houdt voor een snelle afhandeling van uw vraag, klacht, opmerking of compliment uw klantnummer bij de hand. Deze vindt u onder andere op uw factuur. Aan het einde van het gesprek kunt u worden gevraagd voor een klanttevredenheidsonderzoek van Nuon. U beslist zelf of u hier aan mee wilt werken.

Wanneer is Nuon bereikbaar?

Nuon is op werkdagen te bereiken van 8.00 uur tot 18.00 uur. In het weekend is de telefonische klantendienst van Nuon niet bereikbaar. U kunt dus niet 24/7 bellen naar Nuon. Bent u een zakelijke klant en wilt u met de zakelijke experts van Nuon bellen? Bel dan naar de Ondernemersdesk via 0909 0400120. Deze zakelijke klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00. In het weekend is de Ondernemersdesk van Nuon gesloten.

0900-nummer: 0909 0400120