Doorschakelen Ben mobiel

Delen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Doorschakelen is mogelijk naar een ander mobiel nummer of vaste lijn, maar ook naar de voicemail dienst van Ben. De oproep wordt doorgeschakeld wanneer u niet opneemt of de lijn bezet is. Dus word je mobiel gebeld en je hebt een abonnement bij Ben en wil je het binnenkomende gesprek doorschakelen naar een ander nummer, dan kan dat en je betaalt hiervoor dezelfde kosten als wanneer je belt.

Gesprekken doorschakelen naar je mobiele telefoon kan gemakkelijk bij Ben en is gratis. Je betaalt alleen voor de gesprekskosten. Hieronder lees je hoe je een Iphone met IOS of een smartphone met Android kan doorschakelen.

Doorschakelen Ben aanzetten

  1. Toest code *21*
  2. Toets het telefoonnummer in waar je naartoe wil doorschakelen
  3. Toets nu # en OK
  4. Je nummer is nu doorgeschakeld

Je mobiel is nu doorgeschakeld naar het ingevoerde telefoonnummer en binnekomende oproepen worden automatisch doorgezet.

Het verwijderen van een doorschakeling kun je heel eenvoudig verwijderen op je mobiele telefoon. Toets hiervoor de shortcode #21.

Om alle doorschakelingen te verwijderen toets je de code #002.

Vergeet niet om hierna jouw mobiele telefoon te herstarten, zodat de wijziging kan worden overgebracht op jouw simkaart.

Succes.

Schrijf je in voor updates

De niet zo regelmatige nieuwsbrief. Maximaal 1x per maand.

Ook interessant

Sim only abonnement kiezen

Soms heb je aan een nieuw mobiel abonnement genoeg. Bijvoorbeeld omdat je een smartphone hebt die nog prima een jaar mee kan, of omdat je

Snelheid 4G abonnement

Bij de meeste mobiele providers krijg je gratis toegang tot het 4G-netwerk. Het 4G-netwerk is in verhouding tot het 3G-netwerk een stuk sneller. In gebieden

Goedkoper bellen naar servicenummers?

Bekijk hier wat we voor je kunnen betekenen