Over Ons

Achter de schermen bij doorschakelen.com

Wij zijn doorschakelen.com

Een kleine groep specialisten met als doel om bellen anoniem, makkelijker en goedkoper te maken.

Digital Lovers

Het maakt niet uit wat het is. Alles wat digitaal is, is naar onze mening interessant en de moeite waard om mee bezig te zijn.

Doorschakeldiensten en toegevoegde waarde

Door middel van een IVR menu wordt u als beller doorgeschakeld naar een klantenservicenummer, hierbij wordt het gesprek opgenomen zodat dit later kan worden gebruikt als naslag of als bewijs. Hierbij faciliteren wij verschillende opties zodat wij u als klant, zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Account met credit tegoed

Als u als klant credit tegoed aanschaft door middel van een bancaire transactie “ideal, creditcard, paypal”, kunnen wij u van dienst zijn om flexibel door te verbinden naar elk willekeurig nummer binnen nederland, en alle landnummers “geografische nummers” wereldwijd. Het voordeel dat u heeft van deze doorschakeling is dat uw gesprek wordt opgenomen “indien u dit wenst” voor een tijdsduur van 24 uur. Een ander bijkomstigheid is dat u geheel anoniem belt, en er nooit een afrekening plaats vind op uw telefoonrekening.

Vaste doorschakelnummers voor grote bedrijven zoals vattenfall

Indien u een gesprek wilt opnemen zonder dat u een account heeft, kunt u onze vaste klantenservice nummers gebruiken. Wij hebben een aantal veelgebruikte nummers standaard in ons systeem opgenomen waardoor u naar een 0900-nummer kan bellen waarna wij het gesprek voor u opnemen en 24 uur bewaren. U als beller kunt na het gesprek uw opnamen downloaden op download.doorschakelen.com u hoeft alleen u telefoonnummer en tijdstip “deze kunt u vinden in uw oproeplijst” van het gesprek in te voeren (let op! Als u anoniem belt kunnen wij u opname niet matchen met uw telefoonnummer. Registreer dan een account).

Uiteraard stellen wij u deze techniek niet gratis ter beschikking, u betaald per minuut een tarief van 1,00 euro. Deze waarderen wij af van uw credit account of als u gebruikt maakt van onze premium doorschakeldiensten (0900-nummer) dan zullen 1,00 euro per minuut in rekening brengen op uw telefoonrekening. Waarom gebruik maken van onze diensten? Bij de verschillende appstores “google, apple” wordt er al gauw 11,99 tot 29,99 euro in rekening gebracht voor het aanschaffen van een app die u misschien 1x gebruikt, bij ons kunt u de dienst per minuut inkopen. Wat al snel 20 euro kan besparen en u een kwalitatief goede opname oplevert die u ook kunt doorsturen!

Goedkoper bellen naar servicenummers?

Bekijk hier wat we voor je kunnen betekenen