Tele2 Doorschakelen: Jouw Goochelaar in de Mobiele Wereld!

Tadaa! Zeg hallo tegen Tele2 Doorschakelen: Jouw Goochelaar in de Mobiele Wereld!

Heb je het al gehoord? T-Mobile en Tele2 hebben een magische transformatie ondergaan en tadaa… ontmoet ODIDO! Maar geen zorgen, jouw abonnement blijft gewoon lekker op zijn plek zitten, net als jij op een comfortabele Nederlandse bank.

Dus, wil je je oproepen doorschakelen alsof je ze doorstuurt met een fluwelen toverstaf? Geen probleem! Het is net als het laveren door de grachten van Amsterdam op een fiets – eenmaal onder de knie, altijd een eitje!

Hocus Pocus, Pilatus Pas, ik wil doorschakelen met Odido, en wel nu meteen!

Wil je jouw inkomende oproepen laten rondvliegen als goed getrainde acrobatische postduiven naar een ander nummer? Gebruik dan deze betoverende formules:

📞 Geen gehoor? Laat na de piep een bericht achter: **61telefoonnummer# (en om het feest te stoppen, ##61#).

📱 Telefoon kwijt in je gezellige Nederlandse huis vol met tulpen en klompen? Geen zorgen: **62telefoonnummer# (en om de zoektocht te annuleren, ##62#).

🍪 Te druk bezig met het bakken van stroopwafels? Gebruik **67telefoonnummer# (en om de bakkerij te sluiten, ##67#).

🌍 Wil je overal bereikbaar zijn, of je nu in een molen woont of op een woonboot? Gebruik **21telefoonnummer# (en om terug te keren naar je rustige leven, ##21#).

Stel je voor: Wil je dat elke beller jouw stem hoort in de vorm van een voicemail? Toets in: **21*0612345678# en druk op ‘bellen’.

Hokus Pokus, Alle Doorschakelingen Weg!

Wil je al die doorschakelingen laten verdwijnen als een goochelaar die een konijn laat verdwijnen? Gebruik de magische spreuk ##002#.

ODIDO Voicemail – Jouw Persoonlijke Boodschappenfee

Wil je gesprekken naar je voicemail laten springen alsof ze meedoen aan een hink-stap-sprong wedstrijd? Slechts één simpele beweging: **21*voicemailnummer# (en om de sportdag te annuleren, ##21#).

De Kosten: Helaas, Niet Alles is Gratis in het Leven

Het instellen van doorschakelingen kost je niets (hoera!), maar let op: voor doorgeschakelde gesprekken betaal je alsof je zelf aan het bellen bent. En pas op met internationale nummers, die kunnen net zo prijzig zijn als een privé boottocht door de Amsterdamse grachten.

En wat te doen met je vaste telefoon?

Wil je jouw huistelefoon doorschakelen alsof het een stukje appeltaart is? Bel simpelweg 1233, kies optie 3, en volg de stappen. Zo makkelijk als het vinden van een fietsenstalling in Amsterdam!

Particuliere Klanten, Let Op!

Ben jij een particuliere klant? Dan kun je alles regelen via Mijn Odido, net zo gemakkelijk als het online bestellen van je geliefde stroopwafels. Eet smakelijk en veel doorschakelplezier!”

Nieuw abonnement?

Op zoek naar een nieuw abonnement zonder toestel? Dan kan je de mobiel-abonnement-vergelijken-zonder-toestel

Op zoek naar een nieuw abonnement met toestel? Dan kan je de mobiel-abonnement-vergelijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *